Diorama Eksisten

  • Title: Diorama Eksisten
  • Author: Nami Cob Nobbler
  • ISBN: 9789671119716
  • Page: 405
  • Format: Paperback
  • Diorama Eksisten Mengisahkan Wan yang dalam novel Lelaki Eksistensial berkahwin dengan kekasihnya Lin Bagaimanapun Wan tidak merasakan kebahagiaan yang dimahukan sebaliknya hanya meneruskan perjalanan hidup tanpa
    Mengisahkan Wan, yang dalam novel Lelaki Eksistensial, berkahwin dengan kekasihnya, Lin Bagaimanapun, Wan tidak merasakan kebahagiaan yang dimahukan, sebaliknya hanya meneruskan perjalanan hidup tanpa mengecapi kebahagiaan Mempunyai hubungan skandal dengan Sofia, pembantunya, yang juga isteri orang, cerita ini mengisahkan hubungan cinta fond but not in love kasih tanMengisahkan Wan, yang dalam novel Lelaki Eksistensial, berkahwin dengan kekasihnya, Lin Bagaimanapun, Wan tidak merasakan kebahagiaan yang dimahukan, sebaliknya hanya meneruskan perjalanan hidup tanpa mengecapi kebahagiaan Mempunyai hubungan skandal dengan Sofia, pembantunya, yang juga isteri orang, cerita ini mengisahkan hubungan cinta fond but not in love kasih tanpa sayang.Hubungan skandal ini dapat dikesan isterinya, lalu beliau mengembara mencari erti wujudiah diri, bertemu dengan Romi, sebelum pengembaraan mencari wujudiah diri, melarikan diri dari perhambaan pasca moden, dan mencari cinta agung, yang selalunya gagal.

    • Diorama Eksisten by Nami Cob Nobbler
      405 Nami Cob Nobbler
    • thumbnail Title: Diorama Eksisten by Nami Cob Nobbler
      Posted by:Nami Cob Nobbler
      Published :2019-08-08T18:33:49+00:00

    About Nami Cob Nobbler


    1. Nami Cob Nobbler Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Diorama Eksisten book, this is one of the most wanted Nami Cob Nobbler author readers around the world.


    799 Comments


    1. Diorama EksistenAgak terkejut masa baca sinopsis. Buku ini aku baca lepas dah habis baca, hayati buku Rokok Nan Sebatang. Apa yang menarik pasal sinopsis buku ni adalah kerana ada watak Wan dari buku Rokok Nan Sebatang tu. Lepas habis baca baru aku faham yang RNS tu sambungan Diorama Eksisten dari sudut watak Romi. Cuma Diorama Eksisten ni macam kosong macam tak ada apa-apa. Sekadar cerita situasi Wan lepas novel Lelaki Eksistensial je.

      Reply

    2. Hilang semua ideologi Nami dalam buku ini. Seperti karya celup mainstream lagaknya. Mungkin sebab bukan dengan Lejen,karya ini dah jadi macam pelepas gian Nami menulis je. 2 bintang sebab aku selalu nak nampak macam zeitgeist bila baca karya Nami. Tapi dalam sini, aku dah macam too up to world. Tak rebel macam ni.

      Reply

    3. Oleh kerana buku ini kesinambungan dari Lelaki Eksistensial dan merupakan sebuah novelet, buku ini sesuai untuk bacaan ringan dan peminat tegar Nami Cob Nobbler. Jika anda pembaca pertama kali, anda akan rasa 'what was happen?'. Tapi, masih boleh memahami jalan cerita buku ini.Kalau anda peminat tegar Nami, mungkin anda akan berkata;'Ohhh macam itu rupa-rupanya'.:)

      Reply

    4. a bit disappointede previous lelaki eksistensial was superb. this one, the hero hooked up with his old crush, kantoi with the wife; left everything behind and starting on a journey. that it?ok, fine.

      Reply

    5. smbungan lelaki eksistensialxsgka karya ni pendek n ringkas. isinya masih adanwaybuku ni pelengkap kisah wan dlm lelaki eksistensiald job nami

      Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *